Translation

To read this page in english or any other language, please see the bottom of this page.

torsdag 24. november 2011

Torsdag 24. november. En måned igjen til Jesu fødsel - halleluja!

Dette skulle være en rolig dag, og deg har det forsåvidt vært. Vi sto opp akkurat når vi følte for det. Egentlig er det jo en seier i seg selv at vi er samkkørte nok til at det går an. Kommer tilbake til det.

Vi sa hade bra til dem vi fikk sove i hagen til. Deretter gikk vi mot kommunesenteret i Lindesnes kommune, Vigeland. Her ramlet vi rett inn på en plass ved navn Spiseriet. Vi klarte ikke å overse juletallerken... Så det var tungt å reise seg igjen etter lunsj. Heldigvis har vi som kjent godt såpass bra tidligere, så forflytningspresset disse siste dagene er passe lavt.

Vi tuslet inn i Vigeland sentrum, handlet litt og begynte deretter å se etter husrom. Vi har lyst til å ha siste natten i telt og derfor var vi litt klare for å tørke litt denne kvelden.

Etter litt frem og tilbake fikk vi en adresse. (Vi må nok si at servicekontoret i Lindesnes kommune kunne lært en ting eller to fra sitt søsterkontor i Tydal).

Vi gikk ned til nevnte adresse og fant oss plutselig i trygg forvaring hos en av Indremisjonens bastioner her på sørlandet - Audnestrand. Her ble vi tatt inn, fikk tak over hodet og mulighet for en dusj. Halleluja! Det var forøvrig full forberedelse til julemesse som skal finne sted på lørdag.

På servicekontoret i Vigeland fikk vi også nyss om at en annen NPL-gjeng, som kom frem noen uker før oss hadde vært "dritt-lei".
Det må være trist å komme frem etter en reise som Norge på langs, og ikke sitte med den følelsen som vi sitter med. En blanding av mestring, vemod, lykke og "no regrets"!

Kommer tilbake med oppdateringer i morgen og i overimorgen, men har lyst å takke alle som har fulgt oss, lagt igjen kommentarer osv. Vi har prioritert det å dele turen mens vi går veldig høyt, og føler at det har fungert tilnærmet slik vi har håpet.

Hilsen oss!

7 kommentarer:

 1. God kveld!!
  Gleder oss til å møte dere på Lindesnes på lørdag!!God tur videre disse siste dagene! Dere har vært flinke! Vært artig å følge dere på bloggen!!
  Klem fra Kari og Tore! :) Hilser også til Enja fra en sovende Odin!!

  SvarSlett
 2. Gutta, jeg er rørt! Dere er fantastiske. Good luck i morgen! Mvh Petter

  SvarSlett
 3. Herreminhatt, av med hatten! Lindesnes kommune!!! Kos dere med de siste km og sees til fest på lørdag!
  Anette

  SvarSlett
 4. God tur videre, og god feiring! Er kjempeimponert over det dere har fått til! :)
  Mari Helen :)

  SvarSlett
 5. Kjære alle tre!
  Takk for en fantastisk tur så langt. Mål er ikke passert enda!Så utrolig gøy å følge dere.

  Og Sven....du går nå på "historisk" grunn, fra dine tipp-oldeforeldre til 5xtipp-oldeforeldre (har ikke kommet lenger enda!):-). Stoooor klem fra tante, Tiril og Øivind

  SvarSlett
 6. Utrolig kult at dere snart er i mål og at dere gjennomførte guttedrømmen. All respekt til dere.. Synd at jeg ikke får stått med målstreken som planlagt, men må vaske ut av leiligheten slik at den er klar for ny eier.. Vel blåst kamerater..

  Heine hilser også til dere :D

  SvarSlett
 7. Gratulerer karer! Dere er forbilder!
  Det har vært en glede å følge dere på reisen,
  og må takke for at jeg og alle andre fikk muligheten til å gjøre nettopp det.
  BZ, Job well done!
  OlavG

  SvarSlett