Translation

To read this page in english or any other language, please see the bottom of this page.

torsdag 3. november 2011

En utrolig trivelig dag med en litt spennende slutt.

Etter gårsdagens lutefisklaug hjemme hos Roars far Harry hadde vi masse energi da vi sprudlende sto opp klokka halv syv for å spise frokost.

Vi la i vei vestover fra Råholt. Vi krysset, med litt møysommelig orientering, både E6 og toglinja. Inn i skogen bar det. Ved elven Hæra støtte vi på to karer fra Nannestad kommune som akkurat hadde fikset brua der. De fortalte oss at Råbjørnhytta ble turisthytte for to-tre år siden, så vi la om planen vår til å skulle gå dit. Hæra, lærte vi, er faktisk en av svært få elver på Romerike som renner nordover. Faktisk er elva så spesiell at den skal ha helbredende kraft om man er så heldig å plumpe ut i den.

Ganske glissen og myrlendt skog gjorde at vi utsatte lunsjen litt for å finne en bedre plass. Da vi passerte Bjørke kirke så vi et skilt der det sto Kringler. Perfekt, tenkte vi, vi er nemlig veldig glad i kringle og det passer med lunsj.

Vi krysset Vorma, gikk hundre meter, og der - der sto det Kringler gjestegård.

Legger ut et eget innlegg fra det besøket.

Mette og fornøyde og litt forsinket gikk vi videre. På grunn av mørket er vi egentlig bundet til forflytning i tidsrommet mellom åtte og fire. Det ble litt på hekta i dag, men klokka fem låste vi oss inn i den hyggelige Råbjørnhytta. Mørket glefset etter oss, men vi tente stearinlys, fyrte i peisen, laget presskannekaffe og spiste nydelige brownies fra Kringler gjestegård.

Takk for det!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar