Translation

To read this page in english or any other language, please see the bottom of this page.

lørdag 12. november 2011

Onsdag 9. november. I de umerkede stienes vold.

Teltet var fuktig etter siste natt. Sammen med denne nattens uungåelige kondens var det nok rim på teltet til å lage snømann. Temperaturen hadde nok krøpet seg ned mot fem minus, nok til at teltet sto av seg selv.

Vi har med en børste som vi brukte så godt vi kunne for å fjerne det meste av rimet. Til tross for dette var teltet fremdeles en rimelig trist bylt da vi var ferdig. Godt man har gode, varme, hjemmestrikkede votter.

Når det er sagt viste det seg at været i dag var nesten bedre enn i går. Utrolig hyggelig når sola varmer. Lunsj i lyngen ved et koselig vann som heter Eiangen.

Vi begynner så smått å merke at vi nå må belage oss på å jobbe mot, og ikke med terrenget. Turen videre syd- og vestover fordrer at vi må krysse dal etter dal og vassdrag etter vassdrag. Stinettet er også tidvis skralt, tidvis litt feilmerket. Terrenget er ellers fint - type Oslomarka.

På vei ned for å krysse elva Saua, nord av Norsjø kom vi over noen lokale karer som ga oss telefonnummeret til Norsjø Hotell. Vi ringte og fikk super service. Prisen halvert, Enja fikk sove inne, kort sagt perfekt.

Vi bruker kvelden på å planlegge de neste dagene, så langt vi har kart. I tillegg skal vi forsøke å legge ut noen flere filmsnutter.

En gulerot nå er at vår gode venn Petter, som er bosatt i Tønsberg har invitert oss til julebord på fredag. Da har vi mest sannsynlig fått de resterende kartene ned mot Lindesnes og satser på å, så godt det lar seg gjøre, å spikre dagsetappene ned til målet i syd.

Fram!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar