Translation

To read this page in english or any other language, please see the bottom of this page.

tirsdag 1. november 2011

Mandag 31. oktober. Møte med pressen og en underlig natt.


Hviledag.
Det føltes riktig å bruke litt tid nå til planlegging og hvile. I tillegg skulle dagen brukes til intervju med Romerikes Blad og Eidsvoll Ullensaker Blad.

Rolig morgen med god frokost. 
Moren til Roar og samboeren hennes er de egentlige eierne til Enja. Tydeligvis er savnet stort, for da vi kom til Dal stod karen på bildet der. Odin er en åtte uker gammel Berner Sennen-hann og kommer garantert til å stjele en del oppmerksomhet fra Enja i tiden etter at hun kommer hjem igjen fra tur - Enja liker nok dette dårlig.

Deretter tok vi med det meste av utstyret vårt opp i skogen og laget en typisk lunsjcamp der, fyrte opp et hyggelig bål og ble faktisk sittende og hygge oss litt med bålet før journalisten og fotografen fra Romerikes Blad dukket opp. Intervjuet var en svært positiv opplevelse der vi fikk en følelse av å virkelig bli møtt med interesse og et åpent sinn.

Etterpå gjorde vi et intervju med Eidsvoll Ullensaker Blad som også var veldig hyggelig.

Etter intervjuene brukte vi halvannen time på å nøste litt i kart. Vi fikk faktisk spikret ruta de neste dagene, men er ikke så rent lite spent på hvordan det vil bli å padle Tyrifjorden og Drammenselva.

Så gjorde vi noe som ikke har skjedd før på turen - jeg dro hjem en tur til Strømmen for middag med gode venner og for å besøke familie og Roar skulle tilbringe kvelden hos sine og med kona på Dal. Første natt fra hverandre på fire måneder, hehe.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar