Translation

To read this page in english or any other language, please see the bottom of this page.

fredag 18. november 2011

Torsdag 17. november. Flere hyggelige folk, presse, butikk og hyttefred.

Å så deilig å våkne opp i det vesle, flotte, laftede annekset til familien Liland. Klokken halv åtte tuslet vi inn i hovedhytta der det ventet nykokt kaffe og frokost. Peder skulle opp i skogen for å redde inn siste mulige veden for sesongen og Guro hadde ordnet oss en avtale med hennes tremenning Olaf Moe og kona nede i dalen. Olaf er skiløper og kjentmann i tillegg til fastboende her i Gjøvdal. Da vi ringte på, klokken ni som avtalt, var Olaf i full fres med å arrangere et telefonintervju med oss i Åmli Blad, lokalavisen.

Vi fikk komme inn på en hyggelig prat også, og den bedre halvdelen i familien Moe disket opp med noen nydelige kanelsnurrer.

Etter intervju, fotografering, turprat og bespisning fortsatte vi et lite stykke på vei ned til butikken. Der fikk vi handlet litt småtterier til kvelden - og så la vi i vei opp mot heia. Etter noen timers baksing oppetter fjellet kom vi, ganske mo i beina, frem til Skarsvassbu. Turistforeningshytte. Her ble det litt pannekaker og andre kaker og ellers en lang og trivelig kveld.

I morgen skal vi forsøke oss på et godt jafs sydover. Vi skal ned fra fjellet og inn i Tovdal. Derfra går det skogsvei flere mil rett sydover. Ved hjelp av den veien skal vi fortsette å fjerne kilometer mellom oss og Lindesnes.


Sponset av Chess

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar