Translation

To read this page in english or any other language, please see the bottom of this page.

tirsdag 15. november 2011

Nisser byr på seg selv.

Vi sov godt i natt nede ved Nisser sin bredd. Vi lå snaue to mil nord for tettstedet Treungen, kommunesenteret i Nissedal kommune. Så etter å ha børstet teltet for så mye rim som vi klarte, og hamret ut isen fra drikkebeger og vannbeholdere la vi i vei sydover.

Turen ned til Treungen gikk langs vei. Det er det værste vi vet, men det går i det minste fort. Etter noen timer innpasserte vi og ramlet rett inn på Treungens gjesgiveri. En blanding av pannekakehus og tradisjonskafe. Her fikk vi i oss lunsj.

På vei inn i bygda møtte vi på noen hyggelige damer som tipset oss om en nedlagt jernbanetrasse. Den gikk akkurat dit vi skulle. Så etter å ha gått gjennom det hyggelige stedet Treungen fant vi den flotte turløypen de hadde anlagt langs den gamle toglinjen. Den ledet oss ned til Tjønnefoss og Tjørull-kroa. Vi tittet på klokka og banket på for å høre om det var husly. Det endte med gratis rom for natten og dessert på huset.

Telemark oser av gjestfrihet. Det begynner forøvrig å bli mindre og mindre imponerende å si at vi skal gå til Lindesnes, for nå er det jo "rett nedi gata". Hehe.

Tusen takk for alle kommentarer og skulderklapp!

Hilsen oss!

La ut en liten snutt fra i morges på Youtube siden vår: http://www.youtube.com/watch?v=y8klIvnCt_s&feature=feedu

1 kommentar:

 1. Skal si dere kommer over masse hyggelige mennesker.
  Men dere er jo ikke så verst dere heller da.
  Folk lærer å se an sine, og ser at dere er kjempegutter.
  Fortell alt folket om turen. Om det ikke er "så langt" igjen, så er det en bragd å ha gått den turen dere har hatt til nå. og det er mange skritt igjen.
  Takk for nye reisebrev, og fortsatt GOD TUR. fra oss i Dr. Åsen

  SvarSlett