Translation

To read this page in english or any other language, please see the bottom of this page.

mandag 21. november 2011

Lørdag 19. november. Røyland gård, bygdefest og annet knask!

En del absolutt gaupete terreng var det som møtte oss da vi søkte vekk fra vei og opp i hei denne regntunge dagen. Merkelig nok har det kalde været sluppet, og det er forholdsvis varmt.

Faktum er at vi ligger over en dag bak planen nå. Det er imidlertid ikke så farlig fordi vi har planlagt med noen dager ekstra denne siste tiden. Totalt sett er vi altså i rute.

Etter litt veigåing vrengte vi opp i heia. Vi gikk på kompass. Til tross for at det er mer slitsomt å gå av vei er det utrolig mye hyggeligere.

Vårt siste depot ligger i en butikk ved Iveland sentrum i Iveland kommune. De hadde åpent til seks, og vi hadde akkurat bestemt oss for å gjøre et rykk for å nå butikken. Da så vi et skilt. Skiltet hadde tegnet for "gårdsopplevelse" og ved siden av stod det Røyland Gård.

Vi har frem til nå hatt en kultur for å ikke gå forbi hvis det er utsikt for tradisjonsmat, og vi hadde en følelse av at Agder nok ikke ville skuffe.

Om vi hadde vært gullgravere ville Røyland kunne sammenlignes med Klondike. Her var myke senger, hyggelige mennesker, vakre bygninger og nyyyydelig mat.
Når vi i tillegg var så heldige å bli bedt med på bygdefest ble dette en riktig minneverdig seanse.

Tusen takk til Gunnar og Pernille og selvfølgelig Marit og Frank.

Røyland gård er helt spesielt. Det skal gå an å bestille blåbersyltetøyet på nett. Sjekk uansett http://roylandgard.no/

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar