Translation

To read this page in english or any other language, please see the bottom of this page.

onsdag 9. november 2011

Prøver igjen: torsdag 3. november. Kringler Gjestegård

> Verken Roar eller jeg hadde hørt om denne plassen.
>
> Vi kom inn i et nydelig lokale, en ombygget, laftet låve fra 1876. Jeg spurte om Kringler kunne tolkes bokstavelig, det kunne det ikke - men vi skulle få oss noe mat.
>
> Et hyggelig bord ble dekket. Vi ble traktert med husets egen eplemost før kjøkkensjef Thomas Pedersen kom ut til oss med en lakserett laget med fersk fisk, rotgrønnsaker, rømme og pesto. En innertier.
>
> I tillegg var vi så heldige å få smake husets hjemmelagde is.
>
> Det viste seg at Thomas var en virkelig entusiast, og at Kringler gjestegård i såmåte er en perle. All maten blir laget fra bunn, kokkekunst og lokale råvarer er i sentrum.
>
> Det er vel nesten overflødig å nevne at denne lunsjen ble godt i overkant av normalen.
>
> Tusen takk for maten og praten!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar