Translation

To read this page in english or any other language, please see the bottom of this page.

fredag 18. november 2011

På vei ut av Åmli kommune.

Det var fint med en hyttenatt på turisthytte. Spesielt gledelig ble denne morgenen fordi vi hadde kjøpt med oss ferskt brød og brunost.
Mørket slipper ikke før åtte for tiden. Vi var avgårde rett rundt grålysningen. En time brukte vi ned til Ramse. Butikken der virket forlokkende, men var desverre stengt. Håper alle nærbutikkeiere får særtilskudd slik at disse små handelsplassene holdes åpne.

Vi måtte dra fra Ramse med uforrettet sak. Som erstatning brukte vi hele tiden før lunsj på å forsere litt stiløst terreng. Her i Agder er det bratt og glatt.

Vi spiste lunsj ved toppen av et vassdrag der beveren hadde fått fritt spillerom. Den vesle entrepenøren er ram på demningsarbeider, felling og barking av trær. Vi lot oss imponere.

Etter noen tøffe tak med kart og kompass var vi på skogsvei. Vi gikk til Mjåland i dag og klokket inn 2,8 mil. I morgen fortsetter vi sydover langs vei, men heldigvis er det hyggelige skogsveier og ikke trist asfalt.

Gledelig!

3 kommentarer:

 1. Hei! Gratulerer med enda et rykk fremover mot mål ! Så bra at dere fikk
  kjøpt brunost da! For hva er vel skogen uten brunost?
  Blir helt varm i hjertet av å høre om alle de hyggelige menneskene dere
  kommer over. Godt å høre at de finnes enda.
  Fortsatt god tur. Hilsen to i Dr.Åsen

  SvarSlett
 2. Hei på dere !
  Nå går'e fort her ser jeg.
  Dere må huske på at det er alle vi andre som skal ta i mot dere på Lindesnes, og ikke dere som skal ta i mot oss :-D
  God tur videre!
  Hilsen
  Nygata

  SvarSlett
 3. Utrolig bra jobbet gutter, skal si dere har spist opp distanse den siste tiden. Jeg er på øvelse i nord, og det er ingenting som er bedre stemming en å sitte på nattevakten å drømme seg vekk med god lesing fra turen deres. Når det er sagt, så må jeg nok ta en alvorsprat med han journalisten som skrev "light versjon", det var faen ikke mye light når jeg var med;) hehe...
  Gleder meg stort på deres vegne, det nærmer seg målgang, er bare synd at jeg desverre er her i nord når det skjer. Vi skal no ta det igjen så snart skjegget er klippet og sekken er tilbake på boden;) Ha en riktig god tur videre, og nyt de siste dagene!!! Mvh Motivasjonsdrops mannen...

  SvarSlett