Translation

To read this page in english or any other language, please see the bottom of this page.

søndag 14. august 2011

Torneträsk, hallå!

Vi endte gårsdagen ved et sted som, på kartet, så meget lovende ut for fisket, men som viste seg å være et inntørket elveleie.

Vi har derfor siktet høyere for kveldens camp. Dette må være en av de mest billedskjønne plassene vi har ligget ved til nå. Vi ligger ved det store, svenske vannet Torneträsk, ved dets østlige bredde. Vannet er relativt enormt. Vi har fantastisk utsikt. Det begynner å mørkne, selv her i midnattsolens rike, og kveldene er kjøligere. Sett med våre øyne betyr dette mindre lys, men viktigst av alt - mindre mygg!

Dagen i dag har forresten vært noe for seg selv, stekende sol fra blå himmel. Varm vind fra syd, vi kunne ikke bedt om bedre.

Vi har passert to turisthytter i dag, Lappjordhytta på norsk side og Pålnostugan etter at vi krysset inn i Sverige og fullførte nedstigningen mot Torneträsk.

Vi har møtt en person i dag, en tysker som har gått fra Kautokeino og er på vei mot Abisko. Han har forøvrig fulgt NPL-Anne fra Kauto til Kilpis.

Dagens etappe ble på 1,8. Vi kommer til å nærme oss Abisko i morgen og sikter oss inn på å spise noen mil for å kunne campe rett ved den lille svenske byen i morgen.

1 kommentar:

  1. Kaller dokker Abisko for en liten by???? Hahaha

    Hilsen Renate

    SvarSlett