Translation

To read this page in english or any other language, please see the bottom of this page.

tirsdag 9. august 2011

Nok en etappe er forsert...

Kjære alle som følger oss på vår tur mot norges sydligste punkt. I dag endte vi turens hittil lengste etappe, Kautokeino - Altevatn. Desverre har ikke batterikapasiteten klart å holde følge med oss, så de daglige oppdateringene har måttet utebli den siste uka.

Kort fortalt har vi opplevd siste biten av Finnmark og de nordligste områdene i Finland og Sverige og det innerste av indre Troms. Det har vært et fantastisk vær, nydelig fisk, deilige molter og hyggelige mennesker.

Vi har vært så fantastisk heldige å bli forlagt på kaserne ved Bardufoss leir. Akkurat nå er Roar førstemann i dusjen og vi har fått i oss hver vår pizza.

I morgen skal vi sette oss ned med hver vår dagbok, begge kameraer og alle gode minner og hamre ned noen flotte blogg-oppdateringer med masse bilder. Vi skal også få lagt ut videoer og oppdatere albumet på bunn av siden.

Vi planlegger to fulle hviledager her, og som dere kan se er det kommet opp en god del utstyr som vi skal ha med oss videre.

Følg med!

1 kommentar:

  1. Bra å høre fra dere igjen!! Blir spennende å se bilder og blogger fra denne etappen, flåtebygging mm. Gjør vel godt med en dusj, annen mat og seng tenker jeg. Klem fra mamma Kari!! :)

    SvarSlett