Translation

To read this page in english or any other language, please see the bottom of this page.

lørdag 13. august 2011

Dit stigarna bär...

Etter frokost og pakking ble det skrevet i hytteboka og sagt tusen takk og takk igjen for et fint opphold på hytta hos Christel og Morten, Mia og Alex.

Ingen sak å være på tur med så hyggelige folk langs ruta!

Deretter kjørte Morten og Alex oss tilbake til nøyaktig samme plassen vi ble hentet for noen dager siden, og så fortsatte ferden sydover.

Vi har nok planlagt fornuftigere daglige distanser på denne etappen og vi har nå slått oss til ro etter ca 1 mil. Vi ligger ved det vi håpet skulle være en nydelig fiskefyllt kulp i Láirevákkajohka, men som viste seg å være en ørliten bekk.

Noen kilometer syd for Altevassdemningen møtte vi en kar med like stor sekk som oss selv. Han gikk forbausende lett med den store sekken og ganske riktig, han hadde gått fra Halden og hadde de siste 3 1/2 månedene holdt stø kurs mot Nordkapp. Vi nikket og smilte og tenkte at her har vi en likesinnet - men Åge, som han het, er nok vår overmann. Dette var nemlig hans andre tur Norge på langs, forrige gang hadde han gått på ski, for fem år siden.
En meget hyggelig fyr. Åge har visstnok en nettside som heter www.ågepålangs.blogspot.com eller noe i den duren.

Vi knuser på sydover - om ikke lenge skal vi innom Abisko, og vi lurer veldig på om det er en slags sameversjon av en westernlandsby med saloon. Det blir arti uansett.

Følg med!

1 kommentar: