Translation

To read this page in english or any other language, please see the bottom of this page.

søndag 2. oktober 2011

På engelsk: Back on schedule. Og besøk!

Jøje meg som det regnet, og som det skulle blåse da gitt. Campen vår var på over 800 moh, og da merkes vinden bra, må vite.

Vi hadde planlagt å gå klokka 0800, men kom oss avgårde klokka ni pga været. Turen i dag har vært meget fuktig. Byge etter byge og mye vind, men hele tiden har det avtatt, så vi har ikke klaget.

Etter noen timer ankom vi plassen der vi egentlig skulle hatt camp i går, etter planen. Almdalshytta. Vi spiste lunsj der og hvem skulle trodd, det var dukket opp en bro over Alma. Elven var flomstor, så om det ikke hadde vært for brua, spørs det om vi hadde kommet over.

Vi klarte manøvreringen videre sydover på en grei måte. Myrene og bekkene var overfulle av vann etter alt regnet, men ikke værre en at vi klarte å finne måter å krysse på som holdt skotøyet sånn passe tørt.

Akkurat da vi måtte ta valget om å gi opp sætra der vi skulle møte Petter, eller komme oss ned før det ble mørkt, kom sætra til syne og vi ga gass ned gjennom lyng, myr og granlegger.

Vi tuslet opp til Gressåmoen og bort til et av byggene, der en tynn røykstrime seg opp fra skorstenen. Vi tittet inn gjennom vinduet og fikk øye på Pettet, en lun grue, et lammelår og en herlig bakk full av iskalde bjørnunger.

Kvelden har gått med til å gjøre kål på så mye lammelår vi har klart, prate om alt mulig med Petter og å sortere utstyret og maten som kom med pakken fra Stian.

Sammen med pakken kom også en liten pakke fra Linda, som Sven satt umåtelig pris på, siden Linda ikke kommer opp å besøker oss når Inger kommer ved Meråker.

Vi er mette og fornøyde!

Oss

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar