Translation

To read this page in english or any other language, please see the bottom of this page.

søndag 23. oktober 2011

Fredag 21. oktober. Hviledag på Gløtberget

Etter dagen i går, som gikk såpass kjapt satt vi der, i hytta vår og kjente det som om vi hadde hviledag to dager på rad.

Rundt tolv kom moren til Roar og mannen hennes. Det var hyggelig med besøk, og praktisk fordi vi fikk låne bil og fikk kjørt rundt å hentet pakker. Vi har jo avveket fra den opprinnelige planen for å unngå de høyereliggende områdene øst av Femunden og derfor har pakkene med dette depotet havnet i henholdsvis Elgå og Engerdal.

Vi tok en runde og kom hjem med pakkene. Roar fikk en lysende ide om fårikållag i anledning besøket og hviledagen. Alle involverte bifalt - og nå stod han bøyd over grytene, det luktet sau og kål, nydelig.

Før middag hadde vi en ørliten pølsefest. En god del tid ble også brukt til å sortere etterforsyningene og å se på ruten videre.

Kvelden ellers ble en suksess - som kvelder ofte blir når man blander får, kål, øl og akkevit.

Å ha en dag som dette innimellom er gull verdt. Hytta vi fikk leie på Gløtberget var helt utrolig flott. Tusen takk til Gløtberget Hytteutleie!

NB - Kåre Olav: så forresten at Gløtberget er merket med hytte-, kano- og båtutleie i de nye turistkartene, så da var det i boks!

Takk for oss!

1 kommentar:

  1. Hei igjen. Ja, både pølsefest og fårikål høres da bra ut.
    Det er bra det. God mat må til for å klare den turen dere har hatt og har foran dere.
    Bra at kartet viser etappene igjen, Får litt mere peiling da.
    God klem og god tur fra Dr.Åsen

    SvarSlett