Translation

To read this page in english or any other language, please see the bottom of this page.

torsdag 20. oktober 2011

Endelig på sti igjen, og furubål, og gamle trakter.

Etter å ha kjøpt litt ekstra hundemat fra Karlsgården og fått hjelp til å hente to par med truger som Jørgen hadde ordnet var vi plutselig på vei sydover igjen.

Det gledelige med denne dagen var at den ikke inneholdt så mye som en kvadratmeter med asfalt - snarere tvert i mot. Vi tuslet gjennom tettstedet nord for Feragen og fortsatte på sti langs Feragens vestside. Etter å ha knepet til oss noen høydemeter kunne vi skimte Synnervika, Femundens nordlige ende. Det var langt mindre snø her enn det vi hadde fryktet, så trugene ble ikke benyttet.

Vi fortsatte ned mot Langen og hadde oss et nydelig furubål under lunsjen. Vi kom ned i lavlandet igjen og gikk noen kilometer skogsvei før vi gikk sti de siste kilometerne inn til Langen gjestegård. På skogsveien så vi en elg som listet seg over veien. Elgene i Trøndelag har nok ganske høye skuldre for tiden.

Turen forøp uten store problemer.

Vel fremme ble vi forlagt i ei lita hytte, perfekt for slike som oss. Her fikk vi gått igjennom planene for de neste dagene og også sett litt fremover. Det er på det rene at turen nå går inn i en mellomfase der etterforskyning kan gjøres smidigere ved at familie og venner kommer ut til oss med det vi trenger, spesielt i området Oslomarka. Det er altså slik vi tenker å løse logistikken de neste ukene. Deretter blir det to-tre depoter til før vi forhåpentligvis karrer oss frem til norges sydligste punkt.

Fram!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar