Translation

To read this page in english or any other language, please see the bottom of this page.

lørdag 8. oktober 2011

På denne dag, nummer 102, dalte snøen

Annekset vi fikk låne på Sveet skulle de ikke ha noe for, og vi fikk ikke lov å vaske etter oss. Det er trist at plasser som Sveet avslutter sin drift av gjestgiveri. Gjestfriheten har de uansett beholdt, og det var ganske greit med ly fra været i natt.

På grunn av monsteretappen i går valgte vi å starte litt senere i dag. Nå ligger vi uansett på planen, så det var ingen grunn til å stresse.

Vi møtte på en beagle og noen harejegere da vi trådte ut i skogen igjen. Harejakta var i full gang, men de fikk ikke skutt noe mens vi var der.

Lunsj spiste vi i en liten tregamme langs stien. Utrolig greit tiltak med små krypin langs stiene slik at langveisfarende har mulighet til skydd for været mens de nyter sin niste.

Vi forlot gammen vår og merket at noe nytt var i emning - det lå i luften, liksom.

Snø.

Årets første snøfall skjedde oss i dag, 8. oktober. Pussig nok ga det en skikkelig fin stemning, snøen la seg faktisk. Da solen etterhvert brøytet vekk skyene og lyset fra blå himmel speilte seg i det vevre laget med nysnø var det magisk å tusle ned mot Inn. Vi gikk ned mot Inn langs veien og nådde Innstua i god tid før femnyhetene.

Det ble vaffelfest og filmvisning med full fokus på å ha en rolig dag. I morgen kommer en ny, relativt lang etappe - så det gjelder å stille så uthvilt som mulig.

Mette og fornøyde ser vi mot syd!

2 kommentarer:

  1. Snø??? Jeg har bestilt sol til jeg kommer! Gå på, så sees vi på Teveltunet (hvis jeg overlever mitt kommende opphold i Hell...:p )

    SvarSlett
  2. Magisk! Jeg leser hver eneste post fra dere med stor glede, et høydepunkt i kontorhverdagen i Oslo. Veldig god - og stadig bedre - fortellerstil gjør at man lengter litt ekstra til naturen. Meld gjerne fra når dere har sånn tålig kontroll på ankomst Romerike/Nordmarka!
    --torgeir

    SvarSlett