Translation

To read this page in english or any other language, please see the bottom of this page.

tirsdag 11. oktober 2011

Mandag 10. oktober. Skiferie? Vi får besøk.

Litt lemstre og spente på om kroppen hadde tålt gårsdagen satte vi avgang til ni.

Godt å ha litt ekstra tid til å våkne på etter en dag som i går.

2,5 mil til Teveltunet. Mesteparten av stien fulgte en helling og lå på 800 meters høyde. Meget bra trassé og vi merket knapt stigningen i starten.

Utfordringen i dag har stort sett vært at snøen har lagt seg i høyden. Det er hverken godt skiføre eller noe særlig gåføre. Ofte var det snakk om noen centimeter med snø, andre steder hadde den føyket sammen til halvmeters dybde.

Allikevel, vi holdt rund 4 km i timen i snitt og var fornøyd. Vi kom til Teveltunet før våre gjester og var ferdig innlosjert da Eirik, broren til Sven, og Inger, kona til Roar kom kjørende.

Vi dro nesten rett videre de syv minuttene det tok å kjøre over grensa og bort på Konsum, der handlet vi masse deilig mat og godter. Vel tilbake tok vi en dusj, før vi dro inn til Meråker City der vi hadde pizzafest før vi hentet Sven sin kompis Jørgen, som kom med bussen.

Jørgen skal være med å gå en ukes tid, Inger skal være med oss i et par dager og Eirik måtte dra tilbake til studiene samme kveld.

I morgen skal vi ha et lite møte om hva vi gjør i forhold til snøen. Vi kan gå på som planlagt eller vi kan fortsette langs vei til skiføret er bra nok. I tillegg skal vi sette en dato for ankomst Lindesnes. Spennende.

Vi har det fint!

Oss

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar