Translation

To read this page in english or any other language, please see the bottom of this page.

søndag 23. oktober 2011

Lørdag 22. oktober. Ny fase.

Vi forlot Gløtberget. Kari og Tore blir med oss i dag og i morgen. Vi gikk først mot Isterfossen og så knakk vi sydover. Ved å benytte oss av skogsveinettet kunne vi opprettholde et bra tempo samtidig som vi slapp den kjedelige asfalten. Etter halvannen mil innpasserte vi ved Sølenstua camping, her spiste vi lunsj. Været var sånn passe, men det var fint å gå.

Siden Teveltunet, øst av Meråker har vi kun hatt med ytterteltet som en nødbivak - men nå var teltet komplett igjen og lå klar i sekken. Blir som en ny fase av turen. Det er klart at med teltet i boks, er vi ekstremt mye mer fleksible - vi er fremdeles utenfor den opprinnelige planen, men har klart å lage en grei plan for den videre forflytningen sydover.

Fra Minnesund følger vi den opprinnelige planen, men før det kommer vi til å gå i mest mulig rett linje på skogsveiene først mot Elverum og deretter inn på turstinettet ned mot Minnesund.

I dag endte vi ved et lite tjern, en mil nord for Snerta. Her ble det en hyggelig kveld med bålbrenning og gode greier. Skikkelig turliv, sånn som vi liker det.

Dagens distanse ble 2,3.

1 kommentar:

  1. Hei igjen!!
    Takk for sist!! Kjempeoselig å gå sammen med dere et par dager!! Koste oss på hytta med fårikålfest og bålkos v teltet!! Håper vi ikke sinka dere for mye!! God tur videre!! ps: spoten virka nå!!
    Klem Kari og Tore!! :)

    SvarSlett