Translation

To read this page in english or any other language, please see the bottom of this page.

søndag 16. oktober 2011

Fra Henninggården til Karlsgården

Morgenen rant. Det var en smule luksus å våkne i hytten vår ved Henninggården, slå på tv og se nyhetene. Henning kom sågar innom i går kveld med noen iskalde øl. I dag skulle han på jakt og hadde ordnet skyss til oss. Arnt kom innom og hentet oss i nitiden. Han kjørte oss til det stedet vi ble hentet ut i går slik at vi kunne fortsette turen der vi slapp.
"Bare ring om det skulle være noe, vi ordner det, uansett!"
Utrolig inspirerende. Tusen takk til Henning og Arnt for all hjelp!

Vi gikk den siste milen ned til Brekken og spiste lunsj utenfor nærbutikken der. Jørgen møtte oss ved butikken. Han skulle nå forlate oss til fordel for lokale middagsspesialiteter på Vauldalen gjestegård. Å ha med Jørgen på tur har vært en sann glede.

Vi fortsatte sydover. Etter noen timer svingte vi inn på grusvei og tok av mot Karlsgården. På Karlsgården var det ingen. Vi ble sittende å vurdere hva vi skulle gjøre,og akkurat da vi hadde bestemt oss for å ringe Arnt for å spørre pent om enda en natt ved Henninggården rullet det inn en kortesje med biler på tunet.

Familien Sundt ved Karlsgården tok oss imot med åpne armer og natten skal tilbringes standsmessig i enebolig. Stas.

Vi har vært utrolig lei oss for å ikke ha ski de siste dagene. Jeg har hatt en drøm om å kunne forsere Femunden på dens østside. Etter litt research har vi nok kommet frem til at det heller blir å gå. Det er en del mindre snø sydover. Alternativet er at vi i morgen går til Langen Gjestegård, deretter følger vi Femundens vestre bredd ned mot Femundshytten for en natt der. Femundshytten ble landskjent, på lik linje med Sæterstad gård (som vi besøkte tidligere på turen) etter at de var med i programserien "Der ingen skulle tru at nokon kunne bu". Etter dette blir det å gå ned mot Isterens sydlige bredd der vi har en avtale med hyggelig vertskap på Gløtberget.

Det er spådd varmere vær igjen. De to siste dagene har vært nydelige, så det er viktig at vi ikke skjemmes helt bort med godvær.

Å avvike fra planen om å holde oss lenger øst og lenger opp er ikke en drømmesituasjon, men det er fantastisk at når en kommer ned til folk, så er det en utelukkende og overveldende positiv opplevelse.

Videre!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar