Translation

To read this page in english or any other language, please see the bottom of this page.

onsdag 20. juli 2011

To molter, tusen mygg og et digert fly

Dagen startet med nydelig vær, og en høneblund utforbi badstuen, bedre kjent som teltet. Fikk med oss på sveiveradioen at vår kjære kronprins fyller år, gratulerer så mye!
Vi summet oss, pakket camp, og satt avgårde. Etter en snau km måtte vi forsere en elv, akkurat litt for dyp til å beholde fjellskoene på. I det Roar var kommet over, settes de i gang et fyrverkeri av forbudte gloser i det Sven har klart å miste en av støvlene sine i vannet! Så mye for å ta av seg på beina.

Like etter forseringen støtte vi på turens første modne molter, søte og deilige! Det ble et helt moltebær på hver, en forsmak på hva vi har i vente de neste ukene.

Rypene vi har sett ila dagen, har prøvd en ny taktikk for å forbli usett, nemlig å gå pent og rolig - liste seg. Taktikken slo feil i det Enja så dem.

Lunsjstoppet ble tatt ved et vann som vi hadde stor tro på. Litt myggfullt, men ellers greit. Etter noen kast uten hell, kom et tysk Herkules dundrende over oss i 50 meters høyde! ...Invasjon??Roar fikk kastet fra seg stanga og knipset noen bilder av begivenheten. "hvis ikke dette gir fiskelykke så vet ikke jeg" sa Sven, og kastet ut en kobberfarget spinner. Spinneren fløy pent ut, dessverre med røket sene. Sven så oppgitt utover, mens Roar, som ikke klarte å dy seg, lå og skogger-lo i myra.

Resten av dagen ble preget av noe regn, og mengder av mygg og småfluer. Vi campet i det Tor med hammeren begynte å lage ugang, kom oss i teltet akkurat i tide. Dagens etappe ble på respektable 2,2 mil, det er meget bra med tanke på været vi har hatt i dag. Herfra er det 0,8 mil til Masi, så dit går turen i morgen.

Hørte akkurat på nyhetene at Edvald dro etappeseier i dag, og tenker at jammen ofrer vi en del ved å være her ute, vekk fra TV :)

1 kommentar:

  1. Her hjemme er det Tour de france sirkus døgnet rundt og jeg kan gladelig medele at til og med jeg har blitt bitt av basillen og sitter trykt inntil tv-skjermen fylt av nasjonal stolthet.... tenk det????? blir jo rent skremt av meg selv!!!! Skulle dog mye heller vært med dere å spist multebær, nam, nam... Kyss i lufta fra Linda og Louie.
    Ps: Louie er i storform igjen :)

    SvarSlett