Translation

To read this page in english or any other language, please see the bottom of this page.

tirsdag 19. juli 2011

Kjenninger fra Østlandet

Vi har blitt godt vant etter noen særdeles bedagelige hviledager. Selv om "ferien" er over, brukte vi litt tid på å komme i gang i morges. Det fine er at vi har hatt frokost klokka 10 hver dag på Jotka, slik at dagen begynner litt tidligere enn før.

Terrenget her ved Iesjavri og sydover bærer preg av noe mer vekster, men ingen krappe stigninger. Her er det sandvoller som er enkle å forsere. Når det i tillegg er en ekte 4-hjulingsløype vi går på, spiste vi 2,5 mil i dag uten problemer.

På toppen av det igjen var det bett ved vannet vi slo camp ved. Kanskje ikke den fisken vi drømte om, men ikke så værst. Sven tangerte sin gamle harr-rekord og knuste sin gamle abbor-rekord. Tilsammen tre pene harr rundt halvkiloen og en abbor på ditto halvkilo.

Vi gleder oss til fortsettelsen og er ganske spente på naturen såvel som Masi og Kautokeino.

1 kommentar:

  1. åhhhh... så flott at dere får fisk og næring i dere :) Har kommet hjem og alt er vel, Savner forloveden min masse dog :) Louie hilser masse og sender et vått sleik i lufta... kos dere masse så snakkes vi. Tenker jeg sender en resept tilet apotek i kauto i morgen med litt "snaks" til Enja. Stort Kyss fra Linda

    SvarSlett