Translation

To read this page in english or any other language, please see the bottom of this page.

mandag 18. juli 2011

"Fram"

Etter de første ukene av turen var vi usikre på hvordan Enja egentlig har taklet turen. Heldigvis har vi alliert oss med en utrolig kunnskapsrik veterinær, Thomas, som vi konsulterte med.
Enja viste tegn til å være halt og stiv den første uka. Hun har også vært litt sår på potene, fått tusen myggstikk på snuta og rund øynene, i tillegg til å bli litt tynnere.

Enkelt og greit var svaret fra veterinæren at slik vi bruker Enja er det ikke unaturlig at hun har vært litt støl og stiv. Potene bruker 2-3 uker på å herde seg, og vil mest sannsynligvis bare tåle mer og mer. Den samme tiden trenger metabolismen på å stabilisere seg, derfor er det naturlig at hun blir slankere før hun blir sterkere og legger på seg mer muskler. Vi har gitt henne mer mat enn det veterinæren har anbefalt, så hun skal ha plenty å bygge på. I tillegg sper hun på kostholdet med lemmenbuffet hver dag.
Mygg er nok en utfordring hunder har,og vil ha. Vi skal allikevel forsøke å krympe problemet ved å gi henne dyre-myggmiddel når vi kommer til Kautokeino.

En ting er sikkert, når vi tre igjen satte kursen sydover var hun i tidenes humør. Vi er sikker på at vi har gjort en smart beslutning i å beholde trekløveret inntakt.

Utover dette kan det nevnes at vi gjorde et ganske fyldig intervju med Romerikes Blad over telefon i dag, så følg med i avisen.

1 kommentar:

 1. Takk for en superfin helg, gleder meg til vi sees neste gang :)

  nå er intervjuet kommet, http://www.rb.no/lokale_nyheter/article5675463.ece

  to sider med DIGERT bilde :)

  god tur videre, kos dere masse!

  kyss og klemmer :-*

  SvarSlett