Translation

To read this page in english or any other language, please see the bottom of this page.

lørdag 9. juli 2011

Solskinnsdag

Etter å ha revet camp fant vi til alles glede at selv om vinden var 25 gr og generell temperatur bikket 30, så var det nok vind til at vi ikke trengte å bry oss om insekter mens vi gikk.

Utfordringen i dag har vært varmen i seg selv, og det å få i seg nok væske. Heldigvis er det såpass rikt på småvann her at med litt finorientering har vi klart å ha vann tilgjengelig med jevne mellomrom. Nok til at det har vært forsvarlig med forflytning. Enja drikker bra, så lenge vi passer på henne. Hun har forøvrig klare preferanser og foretrekker å spise snø fra de få fonnene som er igjen etter vinteren.

I det vinden roer seg er det tusen milliarder mygg som ligger å venter på oss. Derfor ligger vi i teltet selv om det er gresselig varmt.

I kveld skal vi også kjøle oss ned med to halvlitere Mack Sommerøl, som ligger til kjøling i en vannvei nedenfor teltet.

Bildet viser Sven som viser litt av matpakken ingen kan ta fra ham. Han snakker også i telefonen med Stian, som er grei og gjør klar de neste etterforsyningspakkene til oss.

1 kommentar:

  1. Sven, kan du ringe meg? Eller forklare hvilke dekk i boden som skal følge med bilen din på salget??? Det er maaaange dekk i boden!!!!
    Ps: Ellers er jeg JÆVELIG misunnelig på været dåkkers, vi regne bort i Bergen :(
    Linda

    SvarSlett