Translation

To read this page in english or any other language, please see the bottom of this page.

onsdag 27. juli 2011

En fin tid på Arctic motell og camping

I dag fortsatte vi sydover, med en hvile/organiseringsdag i går var det godt å fortsette i dag.

Vi har altså bodd to netter i campinghytte. Arctic motell og camping har vært et perfekt sted å forbrede neste etappe. Vi har blitt kjørt til og fra butikker, fått disponere lavvu til grilling og fått masse tips om veien videre. Pluss en del gode historier rundt bålet om kvelden.

Neste etterforsyning er altså i indre Troms, nærmere bestemt Altevassdemningen og Bardufoss. Det gjør dette til en av de mer interessante og utfordrende etappene av turen. Når det gjelder den jevne Norge på langs løypa, så går den enten kun i Norge, eller inn i Finland og Sverige mot Kilpisjaure.
Vi har valgt å trekke en god del syd for disse rutene, det innebærer at vi kommer inn i områder hvor få legger turrutene sine. Vi har nok definitivt ikke valgt minste motstands vei, og håper at vi får betalt i sjeldne opplevelser.

En naturlig følge av dette rutevalget er at sekkene våre er rimelig spekket med mat, og vektmessig nærmer vi oss nok det vi har satt som maksgrense (30kg). Det viser seg også ved at dagens etappe ble på 1,35 mil. Heldigvis blir jo sekkene lettere for hver dag, så det er bare å gi gass.

Myggen har vært tidvis plagsom i dag, men knotten, altså den blodsugende flua her oppe, er faktisk ganske mye værre. De er langt mer agressive og elsker øyne, nese, munn og ører. Heldigvis har vi hatt litt vind i dag. Det er også meldt flom i Finnmark, så vi er spente på kommende passeringer av vassdrag.

1 kommentar:

  1. Tøffe gutter, men bilde av Enja var veldig fint!
    Flink jente.

    SvarSlett