Translation

To read this page in english or any other language, please see the bottom of this page.

onsdag 6. juli 2011

Fra fjell til fjord

I dag var altså planen å posisjonere seg for uthenting av pakke med etterforsyninger. Våknet til vind og kaldt vær, som gradvis utviklet seg til å bli den beste dagen så langt. Etter å ha krysset et av de beryktede reingjerdene kom vi frem til en liten hytte. Roar lovet hygge i solveggen, og det ble det. Hytta viste seg å være en åpen koie. Inni koia var det ovn og en seng, selvfølgelig med en reinfell på. Ingen av oss følte for å ligge i den sengen, men ovnen ble brukt til litt matlaging og kaffekoking.

Etter rasten har dagen vært en eneste stor nedtur, i den forstand at vi har forsert et belte av småbjørk og endt opp en del høydemeter lenger ned, ved Smørfjordens bredd.

Vi ligger nå perfekt an for å gafle i oss alt av nybakst på Russenes, og for å hente ut båtene våre. Vi er meget klare for dorging. I tillegg skal vi sende hjem litt utstyr slik at ikke vektforskjellen blir for stor.

Dagen i dag endte på effektive 2,4 mil. Dette er vi meget godt fornøyd med, spesielt med tanke på at alle 8 bena er i godt slag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar