Translation

To read this page in english or any other language, please see the bottom of this page.

fredag 9. september 2011

Spøkelseshytter, etapper som vokser og meget hyggelige mennesker

Vi våknet til regnvær i dag. Det har blitt en vane for oss nå, å pakke ned innerteltet for seg. På den måten holder vi det tørt og behagelig, selv om vi må telte flere dager på rad i regnet.

Planen for dagen var å spise lunsj ved Kvitsteindalstunet, nok en hyggelig hytte. Det viste seg forøvrig at koia vi planla å sove i forrige dagen var feilmerket i kartet, og lå noen kilometer videre på stien. Vi hadde en kjapp rast i denne spøkelseshytta, før vi gikk videre.

Lunsjen i dag var en rommelig, kraftig mexicansk gryte. Takket være Jonas, som brakte med seg kjøttdeig. Videre gikk turen mot plassen vi hadde tatt ut som telt og fiskeplass for kvelden. Regnet startet opp igjen, og sammenfattet med at vi trenger litt tid ved Umbukta for å ordne med nytt utstyr og forsendelse med mat. Derfor forlenget vi etappen med fem kilometer, og endte dagen etter 2,5 mil på Sauvasshytta ca 900 moh.

Her møtte vi en utrolig hyggelig gjeng med jegere, som satt å ventet på årets første jaktdag (i morgen). Jammen ble det ikke litt øl og vin på oss også. Snakker om fin gjeng!

Det gjenstår nå i underkant av 1 mil til Umbukta. Det er gledelig og vi er alle ved godt mot.

Gi gass!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar