Translation

To read this page in english or any other language, please see the bottom of this page.

onsdag 21. september 2011

Som en hyggelig tur midt i en hyggelig tur...

Dagen i dag har vært spesiell. Å unne seg en dag i ro her, sammen med Stian var både godt for kroppen, i tillegg til at vi anser Stian som Norgeseventyret 2011 like mye som oss selv.

Grunnen til dette er at allerede da turen var et lite tankefrø stilte Stian seg villig til å bistå med logistikken. Etterhvert som planleggingen kom i gang, la vi opp til et etterforsyningskonsept der vi hadde alt turutstyret vårt hos Stian, og med jevne mellomrom skulle sende bestillinger dit.

Stian skulle så pakke bestillingen med det nødvendige utstyret og den maten vi trengte på oppkommende etappe, og så sende denne per post til en på forhånd utvalgt destinasjon.

Å ordne logistikken på denne måten har gitt oss en overlegen handlefrihet i forhold til valg av rute samt muligheten til å avvike fra denne om vi skulle finne bedre trasséer underveis. Det nærmeste alternativet ville vært å legge ut depoter på forhånd, dette ville gjort veivalget mye mer rigid og samtidig krevet uforholdsmessig mye tid på forhåndskoordinering. Et siste alternativ, som en del går for, er å handle underveis kombinert med å støtte seg helt og holdent på at diverse venner og familie kunne sende avgårde utstyr når vi trengte det.

...det er altså ikke vanskelig å forstå hvor mye bidraget til Stian betyr for gjennomføringen av turen vår. Uten denne hjelpen ville vi enkelt og greit ikke kunnet gjennomføre turen på ønsket måte.


I tillegg til å ha en rolig dag med lavvuliv og fersk fisk på menyen fikk vi gått igjennom ruta vide sydover. Vi venter flere som vil gå sammen med oss en ukes tid i oktober, så kombinert med at vi skal ha de neste depotbestillingene klare i rett tid - var det flott å jobbe seg dag for dag i kartet helt til Meråker.

Det er nå også slik at turen vår skal ende både ved en satt tid og ved et satt sted. Tiden er 30. november og stedet er Lindesnes. Vi har nå begynt å posisjonere oss for oppløpet. For å kunne gjennomføre turen med fortsatt senkede skuldre og med overskudd til å nyte naturen og opplevelsen har vi en del virkemidler vi vil benytte oss av.

Eksempler disse virkemidlene kan være økt bruk av turisthytter, og derav kunne gå uten telt og med de lettelsene som det fører med seg.

Det viktigste for oss er at vi kan fortsette ferden så langt vekk fra europaveien som mulig.

I morgen skiller vi lag med Stian. Han skal jakte seg ut av nasjonalparken, og vi skal fortsette kryssingen av den.

Avslutningsvis sender vi tre kara på tur slengkyss til damene våre! Terese, Inger og Linda.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar