Translation

To read this page in english or any other language, please see the bottom of this page.

onsdag 28. september 2011

Hviledag ved Skorovatn 2

Etter frokost for helter og brunost for guder tok Snorre oss med på biltur inn for å møte et lokalt jaktlag og for å se om det var blitt noe elg på dem. Det hade det, og tre store samt en liten skrott var hengt opp til mørning.

Det var utrolig gøy å hilse på gjengen. De hadde sågar en elg igjen å felle, en kalv, før de hadde skutt kvota si for denne jakten.

På vei hjem stakk vi innom butikken og handlet proviant for fire dager, slik at vi har å spise før neste depot.

Det har nå blitt utstedt flomvarsel for området der vi er. Det skal regne oppmot en desimeter i løpet av morgendagen. Derfor har vi bestemt oss for å benytte oss av at vi ligger foran skjemaet og ta ytterligere en hviledag her. Det er rett og slett så hyggelig her ved Skorovatn at vi ikke vil være noe annet sted.

Morgendagen skal vi bruke på å ytterligere restituere og å planlegge videre rute. I tillegg er det nok av telefoner og mailer som skal sendes.

Det kan virke som om Spoten vår, den som sender posisjonen, rett og slett har for lite batteri til å sende med bra nok effekt. Så vi håper at ved å få byttet batteri på den får vi posisjonsoppdateringen opp og gå igjen.

Vi gleder oss også til å fortsette turen og venter etterhvert besøk av Petter, Fredrik og så Inger og Jørgen.

Hilsen oss!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar