Translation

To read this page in english or any other language, please see the bottom of this page.

mandag 13. juni 2011

Siste logistikkmøte

På tirsdag reiser Stian og Sven på sjøen i henholdsvis 3 og 2 uker, og til helgen flytter Roar tilbake til Østlandet, etter fem år i Bergen. Dermed ble dagens planleggingsmøte det siste før avreisen den 29. juni.
Forsendelse til Russenes


Stian disket for anledningen opp med den trønderske delikatessen "klæpp-sup" og kaffe. På planen for møtet sto mediestrategi, kartplanlegging mellom Kautokeino og Altevatn og pakking av første forsendelse.

Mediestrategien - som går ut på hvordan vi skal blogge, ta vare på bilder og videoer, og å ha kontakt med omverdenen, samt mulige mediaoppdrag på turen - ble gjennomgått med Stian, så han har full kontroll.

Allerede før vi drar, må første pakke sendes. Den blir sendt til Russenes i Porsanger kommune. Dit regner vi med å bruke 6 dagsetapper fra Nordkapp. Her vil vi få tilsendt proviant, kaffe, hundefor og båtene. Ved å starte med en relativt kort etappe, sparer vi vekt i sekken, og får noen fine dager på å gå inn beina.

Gjennomgang av rute
Videre går turen mot Jotka fjellstue. Der skal vi ha en liten "sommerferie". Damene flyr nordover til Alta den 15. juli, og blir transportert inn til Jotka. De blir i 3 dager, før de flyr hjem igjen, og vi setter kursen mot Kautokeino via Iesjavri.Fra Kautokeino er ruta utrolig spennede, og fortsatt litt i det blå. Vi mangler enda de svenske kartene, men har greie oversiktskart. Vi har sett oss ut en elv, Gorrvejohki, som vi tenker å padle fra vannskillet. Det kan bli en helt fantastisk opplevelse.

Neste møte med Stian blir etter planen i Hattfjelldal, der han skal være med på etappen over Børgefjell. Sven og Roar møtes først i Kirkenes på flyturen til Honningsvåg.

Turen føles nå veldig nære.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar