Translation

To read this page in english or any other language, please see the bottom of this page.

torsdag 17. mars 2011

Spot fra FleetCom

Allerede da dette bare var en liten ide, var vi ens om at vi ville forsøke å dele turen via internett. Vi har jo allerede sett at mange som drar på større og mindre turer bruker blog.

I den forbindelse ønsker vi at bloggen skal være levende. I legger vi stoltheten vår i å gjøre turen så sikker som mulig.

I dag snakket jeg med FleetCom, som leverer diverse satelittbaserte løsninger for skipsnæring og andre som opererer utenfor mobilnettet. Vi ser nemlig på muligheten for å anskaffe satelitt-telefon.

Uansett ville vi ha en Spot. Spot er en liten GPS sender/mottaker som med jevne mellomrom leverer vår posisjon til en sentral, som igjen kan publisere posisjonen vår online. Målet med Spoten er altså at alle som følger bloggen kan titte innom kartet å se posisjonen vår, nærmest mens vi går. FleetCom ble med som sammarbeidspartner og ga oss en meget god pris på Spot. Så får vi se om satelitt-telefon blir innenfor rekkeveidde eller ikke. Hadde vært fint å kunne oppdatere bloggen hver dag!

I dag var jeg også i dialog med lege for å se på muligheten for et sammarbeid. Alt for å gjøre turen så sikker som mulig!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar